Den lilla personliga resebyrån – Vi kan våra resmål


Vi är den lilla personliga resebyrån i hjärtat av Roslagen, med tillgång till resmål över hela världen. Vi skräddarsyr din resa efter just dina önskemål. Oavsett om du vill iväg privat eller med ditt företag så finns vi här för dig.

På Freys Resebyrå är vi sex handplockade säljare som rest jorden runt, åtskilliga varv. Tillsammans har vi i stort sett provat alla våra flygbolag och besökt de flesta av de platser och hotell vi rekommenderar. Vi på Freys tycker att resor hör till livets höjdpunkter. För oss är det mer än ett jobb. Att resa är vår passion, att resa är att leva.

Vi har funnits sedan 1997 och är en del av Freys koncern där också Freys Hotel, Lilla Rådmannen och Hyrverk1 ingår.

Vi ger dig trygghet och personlig service under bokningsprocessen. Vi finns med hela vägen, även om du behöver hjälp under resan.

Det är din trygghet när du bokar med oss. Så var du än vill resa, hör av dig till oss på Freys resebyrå.

  • Mias favoritresmål: Filippinerna

    För snart 20 år sedan upptäckte jag mitt paradis på jorden. Vi har nu byggt ett eget hotell där. Easy Diving & Beach Resort ligger på ön Negros, så långt ifrån den exploaterade turismen man kan komma. Här är rätt plats för dig som älskar dykning i en avslappnad miljö. Läs mer här http://www.freysresebyra.se/filippinerna/