Vi älskar kryssningar


Kryssa över hela världen

Vi på Freys har själva kryssat ett hundratal gånger på olika fartyg och över de flesta hav. Just därför ska du höra av dig till oss, vi vet vilken kryssning som passar just dig.

Fördelarna med en kryssning är många. Alla måltider och de flesta aktiviteter ombord ingår i priset. På vissa fartyg ingår även all dryck. Vi kan lova att det händer massor ombord, men du kan också välja att bara njuta och ta det lugnt. Och bäst av allt, du får upptäcka en ny plats varje dag. Men bor kvar på samma "hotell" och slipper packa om.

 

Freys tipsar!

Världens städer och guldkorn upplevs bäst med en kryssning, där du får se flera orter och bara behöver packa upp väskan en endaste gång.

Vi hjälper dig alltid att hitta kryssningen för dig med bäst pris. Kampanjer med 30-40%, barnpriser och erbjudanden med bl.a. dryckespacket och värdecheckar att använda ombord håller vi koll på åt dig.

Kontakta oss för prisförslag och aktuella erbjudanden.

Nytt koncept med Celebrity Cruises

Nu är dryckespaketet inkluderat!

Ett av våra favoritrederier har nu gjort om sitt koncept och erbjuder dryckespaket på alla sina kryssningar - direkt i priset.

Med det nya konceptet Go Big! Go Better! Go Best! väljer du som köpare standarden på ditt kryssningspaket. Nu kan du inkludera även internetminuter och onboard credit vid bokningstillfället, du väljer också omfattningen av ditt dryckespaket.

Kontakta oss för mer information - 0176 555 95