Vi älskar kryssningar


Kryssa över hela världen

Vi på Freys har själva kryssat ett hundratal gånger på olika fartyg och över de flesta hav. Just därför ska du höra av dig till oss, vi vet vilken kryssning som passar just dig.

Fördelarna med en kryssning är många. Alla måltider och de flesta aktiviteter ombord ingår i priset. På vissa fartyg ingår även all dryck. Vi kan lova att det händer massor ombord, men du kan också välja att bara njuta och ta det lugnt. Och bäst av allt, du får upptäcka en ny plats varje dag. Men bor kvar på samma "hotell" och slipper packa om.

 

Freys tipsar!

Världens städer och guldkorn upplevs bäst med en kryssning, där du får se flera orter och bara behöver packa upp väskan en endaste gång.

Vi hjälper dig alltid att hitta kryssningen för dig med bäst pris. Kampanjer med 30-40%, barnpriser och erbjudanden med bl.a. dryckespacket och värdecheckar att använda ombord håller vi koll på åt dig.

Kontakta oss för prisförslag och aktuella erbjudanden.

Nytt koncept med Celebrity Cruises

Nu är dryckespaketet inkluderat!

Ett av våra favoritrederier har nu gjort om sitt koncept och erbjuder dryckespaket på alla sina kryssningar - direkt i priset.

Med det nya konceptet Go Big! Go Better! Go Best! väljer du som köpare standarden på ditt kryssningspaket. Nu kan du inkludera även internetminuter och onboard credit vid bokningstillfället, du väljer också omfattningen av ditt dryckespaket.

Upplev Symphony med oss

Nu kan ni snart kryssa med världens största fartyg – ännu en gång! Royal Caribbean släpper ett nytt fartyg och inte vilket som helst. I april 2018 sjösätts nästa fartyg i Oasisklassen – Symphony of the Seas.

Följ med på vår egna gruppkryssning med Symphony of the Seas. Vi flyger med direktflyg till Barcelona och bor där en natt innan kryssningen.
Sedan kryssar vi i sju nätter med följande stopp: Palma - Marseilles - Pisa - Rom - Neapel.

I priset ingår: direktflyg, 1 hotellnatt i Barcelona, 7-nätters kryssning, alla transporter på plats, helpension och dricks ombord, skatter och avgifter.
Vid minst 20 bokade ingår buss tur och retur Norrtälje – Arlanda och en färdledare från Freys Resebyrå medföljer.

Datum: 15-23 september 2018

Pris per person:
Del i utsideshytt  19 295 SEK
Del i balkonghytt + 3 200 SEK

Ring oss för bokning på 0176 - 555 95, eller skicka ett mail till info@freysresebyra.se

Kontakta oss för mer information - 0176 555 95