Vårt Filippinerna


Hotellet

Easy Diving & Beach Resort ligger på en av Filippinernas 7000 öar. Det är en unik plats som vi gärna vill ta med dig till. Klimatet här är tropiskt med 28 grader i vattnet och över 30 i luften. Livet här nere är lugnt och avkopplande, en plats i paradiset i våra ögon.

Vår resort ligger direkt på den vita sandstranden i Punta Ballo där du njuter av dagen i en av solstolarna. Stranden är omgiven av höga palmer som är perfekta för lata dagar i skuggan med en bok. Besök de lokala byarna, lär dig pilbågsskyttets konst eller upplev de närliggande öarna. Vår resort har något för alla.

Vi har plats för cirka 50 gäster samtidigt, du väljer mellan dubbelrum eller bungalow. Alla med viss havsutsikt. Vi kan stoltsera med en riktigt bra restaurang på resorten, här äter du dagens alla måltider. Här får du helpension för 250 kr per dag.

Klicka här för att få offert: http://www.freysresebyra.se/boka/

Dykningen

På resorten har vi ett femstjärnigt PADI dykcenter, så vill du lära dig att dyka är det här rätt plats. Rakt utanför hotellet ligger 30 fina dykplatser med en unik fauna. Dykningen passar såväl nybörjaren som dig som är mer erfaren. Det är enkelt och lättillgängligt att uppleva livet under ytan här.

Är du intresserad av att ta ett dykcertifikat eller ta fler kurser hjälper vi dig att boka in detta. Vill du kunna njuta av dykning och strandlivet på din semester utan att ta dig igenom teoriboken? Vi ordnar tillsammans med dykledarna att du kan påbörja läsningen av teorin innan du kommer till Filippinerna.

Det ska vara lätt att dyka!

Prisexempel

Vi bokar all världens flygbolag och uppsöker alltid reseperiodens bästa pris. En tvåveckorsresa med alla flygsträckor och boende på vår resort kostar cirka 15.000:- per person.

Vi skräddarsyr din resa hit

Kom förbi i butiken för en fika så berättar vi mer och tar fram ett förslag och upplägg som passar just dig.

Kontakta oss för mer information - 0176 555 95